Over ons

Over ons

Point 7 is begonnen als traditionele zeefdrukkerij in Haarlem. De innoverende geestdrift van de oprichters en de absolute eis om technisch het allerbeste beste te bieden van iedereen heeft geresulteerd in het huidige Point7. Een ongeëvenaarde zeefdruk- en printkwaliteit tegen messcherpe prijzen. Grote retailers als Albert Heijn, HEMA en Blokker weten ons al decennialang te vinden. Ook kleine en middelgrote bedrijven en ketens zijn bij Point7 aan het juiste adres voor grafische communicatie.

Vanuit de loyaliteit en het vertrouwen van onze klanten door de jaren heen hebben we ons naast instore communicatie inmiddels ook gespecialiseerd in grafische interieur/outdoor aankleding en technische labeling en markeringen. Dit maakt dat Point7 een unieke brede positie inneemt in het grafische landschap waar u als klant zich welkom en geholpen zult voelen. Wij doen er alles aan om goed naar u te luisteren en oplossingen te bieden. Doortastend, transparant en constructief in het belang van een goede relatie op de lange termijn. Daar gaan we voor!

 

Visie

Ons doel is om voor onze klanten een “total solution-provider”op retail gebied te zijn.
 Samen met ons team en onze moderne productiefaciliteiten zijn wij in staat om de juiste producten binnen het gewenste tijdsbestek op de juiste plaats te krijgen.

Dit doen we door maatschappelijk verantwoord te ondernemen met eerbied voor onze leefomgeving, een grote betrokkenheid van het welzijn van onze medewerkers om op deze manier op lange termijn onze continuïteit te verzekeren.

Kwaliteit

Bij Point 7 staan we garant voor de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met de nieuwste generatie machines voor zowel zeefdruk als digitaal printen. Lees verder Prepress & Zeefdruk machines, Digitaal printen en Afterpress.

Een branche als de onze vergt uiteraard meer dan machines. Het vergt vakmanschap en creativiteit. Mensen die kunnen leunen op een enorme database aan kennis en jarenlange ervaring binnen het vakgebied.

Vakidioten en creatieve geesten die kunnen meedenken om samen met u tot de best mogelijke oplossing te komen voor uw bedrijf. Die mensen hebben wij in huis.

De salesforce van Point 7 draait op volle toeren. Met een buitendienst en bedrijfsbureau zijn we op elk moment van de werkdag bereikbaar voor vragen en advies. Mocht het ingewikkeld worden of wilt u voorbeelden zien van bepaalde producten? Geen probleem, we komen gewoon bij u langs om het gesprek voort te zetten.

Met het team zijn we in staat om aan al uw wensen te voldoen, wat deze ook zijn. Geen uitdaging is te groot, of het nu gaat om formaten, aantallen of levertijden. Wij kunnen u helpen.

ONS ADRES


Point Seven bv

Pondweg 3
2153 PK Nieuw-Vennep

+31 (0)252 537979
info@point7.nl

KvK 65446941
BTW Nr. NL8561.16.105.B.01