Re-board

Door de slimme constructie is re-board karton een combinatie van de stevigheid van hout, met het lichte gewicht van karton. De sandwichpanelen kunnen ook verschillende manieren worden ingezet. Wij denken graag mee over wat voor u de beste optie is. Onze creatieve specialisten komen met verrassende ideeën over vorm en uitstraling. Vervolgens gaan de technische specialisten aan de slag met een functioneel design. Zo maken wij van re-board karton effectieve displays en instore communicatie.

Het milieuvriendelijke honingraatkarton

 

Reboard is een extreem licht, oersterk, natuurlijk, 100% recyclebaar & duurzaam honingraatkarton. Het heeft een kartonnen sandwichconstructie (honingraat-kern) met dubbelzijdige witte toplaag. Het populaire materiaal is verkrijgbaar in 10, 16 of 30 mm dikte en is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken. Reboard is voor vele indoortoepassingen geschikt. Vooral in beursstands en winkelinrichting is reboard een veelgebruikt materiaal. Het geringe gewicht en de extreme stevigheid spelen hierbij een belangrijke rol. Het materiaal zorgt voor een een duurzame look.

Reboard voor winkeldisplays, beursstands en andere presentatiesystemen.

 

Reboard (Honingraat-) karton gebruik je voor het maken van grote displays voor in winkels, beurzen of events. Je snijdt reboard eenvoudig in de gewenste vorm of formaat. Reboard is dubbelzijdig te bedrukken waardoor je perfecte instore marketing displays creëert. Of creëer de perfecte wandsigning met Freesletters met een natuurlijke look. Maar ook voor standbouwers en winkelinrichters is Reboard een veelgebruikt basismateriaal, in onder andere displays, vrijstaande wanden, balies en entreepoorten. Of gebruik jouw creativiteit bij het het ontwerpen van 3D-objecten, zoals meubels, tafels en stoelen.

 

Wilt u meer informatie betreft Honingraatkarton klik hier en download de pdf.

Productinfo

Materiaal:Kartonnen sandwichconstructie (honingraat-kern) met dubbelzijdige witte toplaag
Gewicht:10 mm: 1685 gr./m² 16 mm: 2100gr./m²
Brandwerend:Nee
Bedrukking:UV print enkelzijdig of dubbelzijdig
Max. breedte:10mm: 160x320cm (printmaat 156x316cm) 16mm: 160x314cm (printmaat 154x310cm)
Dikte:10 mm en 16 mm
Afwerking:(Contour)snijden, v-cut
Toepassing:3D, standbouw, displays
Indoor / Outdoor:Indoor
Waterafstotend:Nee, wel beter bestand tegen vocht dan standaard karton
Extra:100% recyclebaar Licht qua gewicht en extreem sterk.

Materialen

ONS ADRES


Point Seven bv

Pondweg 3
2153 PK Nieuw-Vennep

+31 (0)252 537979
info@point7.nl

KvK 65446941
BTW Nr. NL8561.16.105.B.01